Wie zijn wij


Monique Oudes
In 2003 heeft Monique Oudes, zeemansdochter en geboren Groningse, besloten een eigen bureau op te zetten. Hierdoor is enerzijds de diversiteit van het werk groter geworden, anderzijds kan haar toenemende ervaring breder ingezet worden om succesvol te zijn in haar belangrijkste uitdaging: een zeer tevreden klant, die haar voor een volgende klus weer vraagt!

Het resultaat is een combinatie van perfectionisme en pragmatisme, want niet alleen moet het werk goed, het moet ook efficiënt. Een combinatie van dienstverlenend en gezond eigenwijs. De vraag van de klant staat centraal, maar ze zal ook actief meedenken om tot het beste resultaat te komen. Een combinatie van sociaal en doelgericht, want terwijl we samenwerken is het resultaat het enige dat telt. Een combinatie van opgewekt en bloedserieus, want we gaan samen de klus klaren en daar gaan we plezier aan beleven.

 

Fred Bakker
Samen met Fred Bakker, eigenaar Beter Banen Veendam, bedienen wij onze klanten op het gebied van uitzending en werving & selectie met betrekking tot telefonistes, receptionistes, administratief medewerkers, (dir)secretaresses en office managers. Samen kunnen wij een goede match leggen tussen werkgever en werknemer. Een perfect team voor zowel de klanten als de kandidaten!

 

Linda Vroom
Samen met Linda Vroom, eigenaar van Office Clicq, bedienen wij onze klanten optimaal op het gebied van management support waarbij kwaliteit en continuïteit centraal staat. Komt u ergens niet uit: wij zorgen dat het gaat lukken!